На Львівщині затримали посадовця, який організував переправлення ухилянтів через кордон

Чоловік обіцяв двом мешканцям Львівщини переправити їх за кордон у власному мікроавтобусі за 30 тис. доларів США.
На Львівщині затримали посадовця, який організував переправлення ухилянтів через кордон
На Львівщині затримали посадовця, який допомагав ухилянтам / dbr.gov.ua

Правоохоронці викрили заступника директора одного зі львівських комунальних підприємств, який організував схему переправлення через кордон чоловіків призовного віку. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

"Чоловік обіцяв двом мешканцям Львівщини переправити їх за кордон у власному мікроавтобусі за 30 тис. доларів США. Він запевняв їх, що має відповідні зв'язки і його з пасажирами пропустять на кордоні без перевірки", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після передачі першої частини коштів - 10 тис. доларів США - його затримали правоохоронці. Також посадовець готував перетин кордону для іще одного громадянина. За це він встиг отримати від нього аванс у сумі 8 тис. доларів США.

Читайте також:

Фігуранту вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 9 років із конфіскацією майна. Також подано клопотання про обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

Раніше ми писали, що Служба безпеки заблокувала ще три схеми ухилення від мобілізації та незаконного виїзду потенційних призовників за кордон. У різних регіонах України затримано чотирьох організаторів нелегальних "трафіків".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK